Обновеният GeoSCAN вече е тук

Обновеният GeoSCAN вече е тук

Програмата за сателитно наблюдение на посевите GeoSCAN  посрещна сезон 2016-2017 г. с обновен интерфейс и много нови функционалности, а периодите на заснемане вече са с по-голям обхват!

geoscan-meteo-sravnenie-new

В GeoSCAN 3.0 можете не само да следите състоянието на посевите си, но да наблюдавате и тенденциите в развитието на всяко поле през различните сезони. Обновената програма ви позволява да правите графично сравнение на полета с различни култури, а специална аларма ви известява при екстремни състояния на посевите.

Работата с уеб платформата на GeoSCAN е още по-лесна благодарение на новия, по-интуитивния дизайн. Добавен е и специализиран филтър за по-ефективно търсене на парцели, а към снимките на полетата вече може да видите и часа на заснемане на сателитното изображение.

geoscan-meteo-new

Една от най-основните нови функционалнисти е фенологичен календар, който дава отговор на въпроса дали времето е виновно за слабите зони в полето. Освен това в GeoSCAN вече могат да се визуализират и метеорологични данни на локално ниво. А при вземане на почвени проби, имате възможност да наблюдавате клетките за пробовземане и GPS следата.

Ако сте се абонирали за GeoSCAN за сезон 2016-2017, имате възможност първи да получите снимките от ноемврийския период на заснемане!
Напомняме Ви, че при наличие на нови снимки, ще бъдете уведомени чрез мобилното приложение на GeoSCAN, което може да изтеглите от PlayStore или AppleStore.

Свържете се с Вашия търговски представител на НИК още днес, за да научите как GeoSCAN може да бъде полезен за стопанството Ви!