GeoSCAN ONSITE – метеоданни и сателитни снимки

GeoSCAN ONSITE – метеоданни и сателитни снимки

Най-новата услуга към програмата за сателитно заснемане на полето GeoSCAN са метеорологичните станции GeoSCAN ONSITE. Чрез тях, освен сателити снимки на полето си, фермерите получават и метеорологична прогноза, препоръки за подходящо време за пръскане и други.

geoscan onsite meteostation

Метеостанциите имат обхват от 7.5 км и включват:

  • слънчев панел,
  • батерия с възможност за автономна работа 1 месец с предаване на данни,
  • GSM модем,
  • GPS.

Използването на GeoSCAN ONSITE се предлага в два варианта – с абонаментни планове Basic и Pro.

Първият вариант ви предоставя достъп до данни за температура на въздуха, вятър, валежи, температура на почвата, налягане, влажност на въздуха. С него можете да следите фенофазите на посевите, натрупани температурни суми (GDD) и 7-дневна прогноза за времето.

Получавате и препоръки за пръскане, които са много полезни при планиране на задачите в стопанството. Само сега планът GeoSCAN ONSITE Basic се предлага на промоционална цена, като към него са включени сателитни снимки и метеоданни за 5000 дка обработваема площ.

Фермерите, които искат да надградят услугата, могат да се възползват от GeoSCAN ONSITE Pro, с който получават допълнително: данни за температура на почвата на 3 дълбочини, сензор за почвена влага, сензор за листна влага и информация за рискове от вредители и болести.

geoscan onsite laptop prognoza za praskane

Чрез GeoSCAN ONSITE фермерите получават още по-точна информация за състоянието на посевите и могат да ги контролират още по-добре, като следят развитието им и планират по-прецизно предстоящите обработки.

 

Свържете се с нас, за да получите повече информация за GeoSCAN ONSITE или за да се абонирате за GeoSCAN.